• Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
primitive vertex colors look masked when rendering to a FBO35 years 5 weeks ago
by ZTK
4 years 51 weeks ago
by Danny
openTK doesn't build on Mac OSX 10.5.8 - GDIplus trouble?14 years 51 weeks ago
by spalbird
4 years 51 weeks ago
by djk
Managing VBOs85 years 1 day ago
by Stupid_2D
4 years 51 weeks ago
by Stupid_2D
Unable to find an entry point named 'glGenerateMipmap' in DLL 'opengl32.dll'.34 years 51 weeks ago
by msz9
4 years 51 weeks ago
by the Fiddler
Problem with OpenTK and DevExpress Document and Dock Managers24 years 51 weeks ago
by nlraley
4 years 51 weeks ago
by nlraley
Texturing Troubles24 years 51 weeks ago
by fireshadow4126
4 years 51 weeks ago
by fireshadow4126
GLU / GLUT ?35 years 5 hours ago
by pixartist
4 years 52 weeks ago
by the Fiddler
LookAt understanding05 years 13 hours ago
by pixartist
n/a
clipping problem with arcball05 years 21 hours ago
by thomas.spranger
n/a
Throttle rendering rate05 years 22 hours ago
by tksuoran
n/a
Error When Draw Reflection25 years 1 week ago
by Micropro
5 years 2 days ago
by Micropro
Text-input, shift modifier.25 years 3 days ago
by james_lohr
5 years 3 days ago
by james_lohr
TexImage doesn't send data to gpu25 years 5 days ago
by ShadowSyrah
5 years 5 days ago
by ShadowSyrah
Annoying bug involving GameWindow class --resolved25 years 1 week ago
by account_deleted
5 years 6 days ago
by account_deleted
Cannot get WindowState to change45 years 1 week ago
by account_deleted
5 years 1 week ago
by the Fiddler
GameWindow.Joysticks doesn't work16 years 33 weeks ago
by hackulator
5 years 1 week ago
by emacinnes
Alphablending linux != alphablending windows..85 years 1 week ago
by Xeethrax
5 years 1 week ago
by Xeethrax
SwapBuffers took long time (>16ms) to draw?25 years 1 week ago
by siqiaochen
5 years 1 week ago
by siqiaochen
Am I need to distribute OpenTK with my project?15 years 1 week ago
by Gatalsky
5 years 1 week ago
by the Fiddler
GLES error with latest OpenTK version15 years 2 weeks ago
by cbecker
5 years 2 weeks ago
by cbecker
Simple performancequestion05 years 2 weeks ago
by Stupid_2D
n/a
Problem with textured VBO25 years 3 weeks ago
by Stupid_2D
5 years 2 weeks ago
by Stupid_2D
Exception loading texture from background worker thread.35 years 4 weeks ago
by nlraley
5 years 2 weeks ago
by Stupid_2D
Debug mode not playing friendly, perhaps a driver issue? [please?]05 years 2 weeks ago
by AmzBee
n/a
Problem in using glDrawArrays() and glTexImage2D() under C# wrapper.55 years 4 weeks ago
by ppu.spu
5 years 3 weeks ago
by ppu.spu