• Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Get ID/handle of current context created by 3rd party COM object332 weeks 2 days ago
by murrdpirate
32 weeks 2 days ago
by the Fiddler
[Solved] 2D Game: Layers736 weeks 2 days ago
by Haighstrom
32 weeks 15 hours ago
by Haighstrom
Automatic Vsync based on type of window manager (compositing or stacking)132 weeks 12 hours ago
by protongun
32 weeks 24 min ago
by the Fiddler
Help with zigzag polygons331 weeks 4 days ago
by burhan
31 weeks 2 days ago
by burhan
OpenAL.GetSource State returning 0?14 years 3 weeks ago
by Xcelled194
31 weeks 2 days ago
by neoproudek
3d designer Please help me331 weeks 18 hours ago
by jhomar18
31 weeks 5 hours ago
by winterhell
CLAMP_TO_EDGE on Intel131 weeks 2 days ago
by MutterOberin
30 weeks 6 days ago
by the Fiddler
[Solved]Screen Size not working correctly330 weeks 6 days ago
by Haighstrom
30 weeks 4 days ago
by the Fiddler
Only Powers of 2 Textures working in Screensaver331 weeks 3 days ago
by thegeneralsolution
30 weeks 3 days ago
by the Fiddler
GLControl added to a double buffered container130 weeks 3 days ago
by protongun
30 weeks 3 days ago
by the Fiddler
How to write buffer data like streamwriter? (Solved)230 weeks 3 days ago
by kkc0923
30 weeks 3 days ago
by kkc0923
Possible Problem with TexImage2d<byte> with Final Argument of pixels[,,]330 weeks 2 days ago
by WaltN
29 weeks 5 days ago
by WaltN
How to use VBO with F#129 weeks 6 days ago
by Shadaen
29 weeks 3 days ago
by Frassle
Localization in OpenTK229 weeks 1 day ago
by ravi.joshi53
28 weeks 6 days ago
by ravi.joshi53
VertexAttribPointer deprecated warning128 weeks 6 days ago
by Fatov
28 weeks 6 days ago
by the Fiddler
Some trouble while trying to implement shadow mapping.128 weeks 2 days ago
by kowal61
28 weeks 2 days ago
by winterhell
Intel OpenCL API debugger does not work with CLoo028 weeks 2 days ago
by rutom
n/a
Can I texture lots of Descrete Quads like this - 1 quad with 1 texture - Like billboards - using just TextureUnit:Texture0 ?228 weeks 14 hours ago
by madusmacus
27 weeks 6 days ago
by madusmacus
Strange problem with shader127 weeks 5 days ago
by kowal61
27 weeks 5 days ago
by the Fiddler
Why texture loading don't work?227 weeks 5 days ago
by flopoloco
27 weeks 5 days ago
by the Fiddler
Shader can't receive Vertex Buffer Data (Solved)330 weeks 3 days ago
by kkc0923
27 weeks 4 days ago
by kkc0923
Texture Color is mixing with other colors1032 weeks 4 days ago
by ravi.joshi53
27 weeks 2 days ago
by flopoloco
How to use GLM in OpenTK328 weeks 5 hours ago
by ehsanth
27 weeks 1 day ago
by ehsanth
ERROR: 0:1: '' : Version number not supported by GL2426 weeks 5 days ago
by ravi.joshi53
26 weeks 5 days ago
by ravi.joshi53
Trouble with Debug build for the sample code426 weeks 6 days ago
by vamsee
26 weeks 5 days ago
by vamsee