• Login to post a new forum topic.
 TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Get ID/handle of current context created by 3rd party COM object333 weeks 20 hours ago
by murrdpirate
33 weeks 11 hours ago
by the Fiddler
[Solved] 2D Game: Layers737 weeks 1 day ago
by Haighstrom
32 weeks 5 days ago
by Haighstrom
Automatic Vsync based on type of window manager (compositing or stacking)132 weeks 5 days ago
by protongun
32 weeks 5 days ago
by the Fiddler
Help with zigzag polygons332 weeks 2 days ago
by burhan
32 weeks 1 day ago
by burhan
OpenAL.GetSource State returning 0?14 years 4 weeks ago
by Xcelled194
32 weeks 1 day ago
by neoproudek
3d designer Please help me331 weeks 6 days ago
by jhomar18
31 weeks 5 days ago
by winterhell
CLAMP_TO_EDGE on Intel132 weeks 1 day ago
by MutterOberin
31 weeks 4 days ago
by the Fiddler
[Solved]Screen Size not working correctly331 weeks 4 days ago
by Haighstrom
31 weeks 2 days ago
by the Fiddler
Only Powers of 2 Textures working in Screensaver332 weeks 1 day ago
by thegeneralsolution
31 weeks 2 days ago
by the Fiddler
GLControl added to a double buffered container131 weeks 1 day ago
by protongun
31 weeks 1 day ago
by the Fiddler
How to write buffer data like streamwriter? (Solved)231 weeks 1 day ago
by kkc0923
31 weeks 1 day ago
by kkc0923
Possible Problem with TexImage2d<byte> with Final Argument of pixels[,,]331 weeks 1 day ago
by WaltN
30 weeks 4 days ago
by WaltN
How to use VBO with F#130 weeks 5 days ago
by Shadaen
30 weeks 1 day ago
by Frassle
Localization in OpenTK230 weeks 5 hours ago
by ravi.joshi53
29 weeks 4 days ago
by ravi.joshi53
VertexAttribPointer deprecated warning129 weeks 5 days ago
by Fatov
29 weeks 4 days ago
by the Fiddler
Some trouble while trying to implement shadow mapping.129 weeks 1 day ago
by kowal61
29 weeks 1 day ago
by winterhell
Intel OpenCL API debugger does not work with CLoo029 weeks 10 hours ago
by rutom
n/a
Can I texture lots of Descrete Quads like this - 1 quad with 1 texture - Like billboards - using just TextureUnit:Texture0 ?228 weeks 5 days ago
by madusmacus
28 weeks 5 days ago
by madusmacus
Strange problem with shader128 weeks 4 days ago
by kowal61
28 weeks 3 days ago
by the Fiddler
Why texture loading don't work?228 weeks 3 days ago
by flopoloco
28 weeks 3 days ago
by the Fiddler
Shader can't receive Vertex Buffer Data (Solved)331 weeks 1 day ago
by kkc0923
28 weeks 2 days ago
by kkc0923
Texture Color is mixing with other colors1033 weeks 3 days ago
by ravi.joshi53
28 weeks 1 day ago
by flopoloco
How to use GLM in OpenTK328 weeks 5 days ago
by ehsanth
28 weeks 6 hours ago
by ehsanth
ERROR: 0:1: '' : Version number not supported by GL2427 weeks 4 days ago
by ravi.joshi53
27 weeks 4 days ago
by ravi.joshi53
Trouble with Debug build for the sample code427 weeks 4 days ago
by vamsee
27 weeks 4 days ago
by vamsee