xavidracroig's picture

opengl and ati problems with new version 2013

I have been working for 2 years with 2010 opengl version with no problems. I have updated to 2013 and now, with ATI, if a tooltip or child window overlaps the opengl context, that dirty region is repainted, but not the rest! Any Idea? If it is a bug, can I add a the bug somewhere? Thanks


Comments

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
the Fiddler's picture

Please report a bug report at https://github.com/opentk/opentk/issues

Are you using GLControl? This change might be the cause.

xavidracroig's picture

Thanks for your fast answer!
I have commented the protected override CreateParams CreateParams from OpenTK.GLControl, I have compiled all and it works as Iexpected again!

the Fiddler's picture

I have opened issue 10 to track this.

Could you please post there some details about your Windows version, GPU and drivers? Have you encountered this issue on other video cards or Windows versions?

xavidracroig's picture

It fails (failed) on my computer

windows 7 32 bits
processor: intel core i3
ram: 4 GB

Grapic card: ATI Radeon HD 4600 Series
2D Driver Version: 8.01.01.1248
Direct3D Version: 7.14.10.0911
OpenGL Version: 6.14.10.11672

But it works fine on NVIDIA 9600

the Fiddler's picture

I have removed the WS_CLIPCHILDREN and WS_CLIPSIBLINGS window styles, to revert back to OpenTK 1.0 behavior.

Can you please verify whether this issue is fixed in opentk/master?

xavidracroig's picture

Yes, I have downloaded "opentk-2013-12-05.exe" and it works fine. Thanks you all, guys, for your awesome work with Opentk

the Fiddler's picture

Great, thanks for testing!